viernes, 14 de enero de 2011

NOU FARCELLET (Creació propia)



Per 4 persones:4 bistecs de vedella tendre tallat molt prim (sensa trencarse)
1 salsitxa de pollastre (per persona)
1 pebrot vermell  que sigui grosset
Unes cuantes olives farcides
2 0us dussos
VINGA!
ENCENEHO EL FOC I POSEUSE EL DEVANTAL QUE ANEM A PREPARAR EL PLAT NOU DE LA ROSA!!!!!
Primer, fregio les salsitxes,hara poseho els bistecs damunt de la taula plans, i la salsitxa al mitx de cada escun sobre el picadet d’oudur i les olives farcides picades també, enrolleo el bistec amb els ingredients i amb un parell de escuradents tanqueo la carn.hara ja els pasem per farina i fregim al punt que ensagradi, reservem i amb el mateix oli possem la ceba trinxada coure i possar els tomaquets madurs rallats durant 15 minutsfent xupxup posem un raig de vi negre, a foc minim  i als 10 m aprox ja possem dins els farcellets , ½ got d’aigua i al foc lent 20 minuts , servir molt calent. ESTA MOLT BO!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario