martes, 4 de enero de 2011

FAVETES GUISADES AMB CALAMARS


Ingredients:
Favetes de temporada o congelades baby (que també quedan molt bé)
2 cebes grosas
3 dents d’alls secs
Un raig de vi blanc sec
4 tomaquets madurs
3 pells de pomelo
4 calamars mitxans
2 fulles de llaurer
Sal
En una cassola posem oli verge, les cebes les turmicsarem i afegirem, quan tenen el to brillant, posem els alls retllats, i també els tomaquets madurs a trosos petits,sofregim una estona i ja possem les favetes anem remenant sobretot al principi i ja posem les pells del pomelo i el llaurer, tapem i deixem es vaigin fen, a part un cop nets els calamarsos tallem a rodanxes fines incluit posem les potetes, i es va remenant lentament hara posem el raig de coñac i el seu punt de sal,hara ja es cuestio de anar remenant i couent a foc lent aproximadament 40 minuts, i tenim el plat llest, a disfrutar!!!!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario