martes, 4 de enero de 2011

CARGOLS AMB UNA SALSA MOLT ANTIGA DELS MEUS AVIS


INGREDIENTS:
1 ½ de cargols
3 cullarades de sal
1 cap d’alls
2 cebes mitxanes
3 fulles de llaurer
2 tomaquets
2 cullarades de farina
Una mica de julivert
150 grs de pernil a taquets petits
1 tassa d’oli verge
1 xoriset per guisar
1 cullaradeta de pebre vermell dolç
1 guindilla feta  a trosets
Un raig de conyac
Per bullir els cargols, poseho 1 ceba 5 branques de julivert,sal,tenen que bulli unas 2 hores aprox, millor utilitseho cargols bubers ,mes que les monjes dons son mes gustosos i tenen un altre paladar.
En una cassola posem l’oli el tomaquet a trosets, els alls previaments llensa la pell el llaurer i la ceba, tot que vaigi fregint als 15 minuts ja posem el xoris a taquets molt petits, el pernil,també
petit i rosejem amb un bon raig de coñac deixem tapat i que vaigi fen el xupxup a foc minim 20 m despres ja posem els cargols escurreguts i pasats per agua freda dins i mantenir en el foc 15 m mes i servir ben calent. Bons de veritat!!!!

1 comentario:

  1. Rosa quins caragolets mes bons, els tins que probar de fer. una abraçada.

    ResponderEliminar