conill de 1 ½
oli verge
1 cabessa d’alls
500 grs tomaquet triturat
un raig de vi negre sec
2 fulles de farigola i dues fulles de llaurer
4 cebes
1 pot de rovellons( si no en tenim del temps)
1 llesca de pafregit
70 grs ametlles torrades
70 grs de avellanes torrades
PER EL CALDO 3 FULLES D’APIT,2 NAPS, 1 ENDIVIA,2 PASTANAGAS 1 PATATA 1 PORRO, BULLI 1 HORA I TURMICSAR EL CALDO QUE AFEGIREM AL SEU MOMENT)
En una cassola de fanc, es possa el conill a cuarts amb el llaurer i la farigola, i els alls i es rosseja, es treu el conill ros i amb el mateix oli fem un sofregit amb el tomaquet , ceba, i alls quan el tenim posem el conill dins, remenem i posem el vi, quevaigi couent,
Hara ferem una picada amb: les ametlles, avellanes, pa fregit, 1 dent d’all, ,possem 500 cl del caldo dins i deixem vaigi cuent fins que el conill estigui tendre Bona cuina!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario