martes, 4 de enero de 2011

CONILL D’UNA GRAND MÈRE DE FRANÇA (MONTPELLIER)


         conill de 1 ½
         oli verge
         1 cabessa d’alls
        500 grs tomaquet triturat
        un raig de vi negre sec
         2 fulles de farigola i dues fulles de llaurer
         4 cebes
         1 pot de rovellons(  si no en tenim del temps)
        1 llesca de pafregit
        70 grs ametlles torrades
        70 grs de avellanes torrades
        PER EL CALDO 3 FULLES D’APIT,2 NAPS, 1 ENDIVIA,2 PASTANAGAS 1 PATATA 1   PORRO,  BULLI 1 HORA I TURMICSAR EL CALDO QUE AFEGIREM AL SEU MOMENT)

En una cassola de fanc, es possa el conill a cuarts amb el llaurer i la farigola, i els alls i es rosseja,  es treu el conill ros i amb el mateix oli fem un  sofregit amb el tomaquet , ceba, i alls quan el tenim posem el conill dins, remenem i posem el vi, quevaigi couent,
Hara ferem una picada amb: les ametlles, avellanes, pa fregit, 1 dent d’all, ,possem 500 cl del caldo dins i deixem vaigi cuent fins que el conill estigui tendre Bona cuina!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario