viernes, 14 de enero de 2011

BACALLA AL MEU GUST


INGREDIENTS:
BACALLA REMOLLAT (4 Persones)
3 dents d’alls pelades
Una guindilla de les petites
Oli verge
2 pomes Golden
Pinyons torrats, i ametlles torrades picades
PREPARACIO:
Amb un drap ,escorreo el bacallá remullat, (treients totes les espines) paseo el bacallá per la farina , desprers raga feo una cassola  i posseho bastant d’oli, poseho els alls i la guindilla, quan estigui ben calent es fregeix, i el reserveho. Talleo las pomas a laminas i les poseho en una cassoleta amb una mica d’aigua i un pols de sucre, i en una paella amb unes gotes d’oli fregio els pinyons  i les ametlles que quedi tot duradet, ja es pot possar el bacalla en una plata de forn , acompañan la decoracio de las laminas de poma una enfilada sobre l’altre i els pinyons torrats i ametlles torrades pel damunt, 7 minuts al forn i servir.
Es un plat sencill, diferent i una mes de les meves proves AVERA SI OS AGRADA!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario