martes, 4 de enero de 2011

CARXOFES ESTOFADES AL MEU ESTIL


Ingredients 1,300 carxofes
Farina/sal
200 grs de cebes
Vi blanc 125 ml
Xampinyons naturals 250 grs
Oli verge 200ml
Un pot petit de tomaquet triturat
Ametlles torrades picades
Primer de tot pelarem les carxofes I les tallarem a cuarts, salarem I pasarem per farina,en una paella
 amb oli fregir i decantarles, amb el mateix oli de haberles fregit el,hopasarem a una cassola
possarem la ceba a trossets petits i fregirla , un cop cuita, possar el tomaquet i deixar coure,
afegir el vi blanc i ofegar tapan durant 10 m possar les carxofes dins,rentem els xampinyons si
son petits deixarlos sencers, si son grans a laminas i els fregim i afeir-los al estofat,anirem de
 tant en tant remenat a foc minim durant 15 m .Afegiu les ametlles torrades. Aquet plat es
senzill, més a qui li agraden les carxofes son genials
La meva recomanacio<:Si voleo que quedin mes gustosas, preferiblement feules el dia avans dons macerades en el suc, quedan moltbé un dia per altre Salut!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario