martes, 11 de enero de 2011

CARBASSONS FARCITS DE LA ROSA



INGREDIENTS:
6 carbassons petits
80 grs de pernil del país a birutes
2 ous dussos
Oli verge
2 cebes
Julivert
12 olives farcides aprox
8 palets de surami (potes de cranc)
PER LA SALSA:
2 CEBES
1 Pastanaga
3 cullarades de tomaquet fregit
2 dents d’all
Julivert
1 llesca de pá remullat
1 copa de vi blanc
Sal i pebre
Fregir en una paella  la ceba picada, i mentrestant, fes un picadet dels ous dussos, el pernil, les alcaparres i les olives, i afegir a la paella, junt el pa remullat, sal i pebre, despres el julivert picat, i refogar, agafar els carbassons i pelarlos, buidant de dins, farcirlos de la masa un cop sigui freda, hara ja pasar per ou i paretllat, i fregir primer a foc fort i despres baix, reservals a una cassola, en el mateix oli de fregir els carbassons refogá la ceba i la pastanaga (tot a dauets), ja es pot possar el tomaquet fregit, remenar una estona de 7 min, aprox, i poseo el vi ofegarlo 10 minuts més , ja pots  posar els carbassons en una bandeja de forn per d’amunt  el sofregit  una miqueta d’aigua i deixar 15 minuts mes. Estabonisim!!!!!!

1 comentario: