viernes, 4 de enero de 2013

TIMBAL D’ESCALIVADA


Ingredients:

2 pebrots vermells

8 esparrecs verds

2 cebes

2 alberginies

4 patates

10 tiges de cebollí

1 tomáquet

Oli,Sal,i pebre

ELABORACIÓ:

Netegeu bé les verdures.Tot seguit en una plata untada amb oli,poseu al forn La ceba la alberginia el pebrot i la patata(amb la pell com les altres verdures que pelareu un cop fetes,aprox 20 minuts fins ser tobes a una temperatura de 180 ºdespres salpebrerem ja  posarem els esparrecs fins que tinguin un color dauradet,ja pasem a pelar les verdures un cop fredes.les patates es tallen cilíndricas de 2 cms aprox ja directament a la plata on al final escalfarem ja acabades sobre la patata,posem pebrot damunt patata,hara alberginia,patata damunt i per sobre els esparrecs amb unes tiretes de pebrot posem oli verge i ja podem escalfar al forn fins el moment de servir.Bon Profit!!!!
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario