viernes, 4 de enero de 2013

OUS FARCITS AMB BOTIFARRA DE PEROL AMB PINYONS TORRATS I ROVELLONS


Ingredients:
6 0us
200 grs de botifarra de perol
50 grs de pinyons torrats
1 llauna de rovellons(si ni han del temps molt millor sino cap problema)
½ litre de llet
80 grs de maisena
Formatge retllat
All i julivert
Oli i sal
Farina
ELABORACIO:
Bulliu el sous passeo-los per aigua Freda tellant per la meitat I treu els rovells del sous,En una paella amb un rajoli d’oli saltejeu la botifarra de perol juntament amb una picada d’all I julivert I quan estigui ben desfeta,hi incorpore.ho els rovells,I aneu removent fins que quedi cremos, poseo també els pinyons torrats i els trossets de rovellons ben petits remenar ideixeula refredar I un cop ja farciu amb aquesta pasta les claras d0ou dur:poseo aleshores en una plata per anar al forn.A part poseo una cullarada de mantega en una paella amb una mica de ceba trinxada un cop rossa posem la farina deixem fregir una mica i possem la llet poc a poquet a conseguir la beixamel un cop feta ja posem d’amunt els ous, i damunt el formatge retllat per gratinar .BON PROFIT!!!!





1 comentario: