Ingredients:
6 0us
200 grs de botifarra de perol
50 grs de pinyons torrats
1 llauna de rovellons(si ni han del temps molt millor sino
cap problema)
½ litre de llet
80 grs de maisena
Formatge
retllat
All i
julivert
Oli i sal
Farina
ELABORACIO:
Bulliu el sous passeo-los per aigua Freda tellant per la
meitat I treu els rovells del sous,En una paella amb un rajoli d’oli saltejeu
la botifarra de perol juntament amb una picada d’all I julivert I quan estigui
ben desfeta,hi incorpore.ho els rovells,I aneu removent fins que quedi cremos, poseo
també els pinyons torrats i els trossets de rovellons ben petits remenar ideixeula
refredar I un cop ja farciu amb aquesta pasta les claras d0ou dur:poseo aleshores
en una plata per anar al forn.A part poseo una cullarada de mantega en una
paella amb una mica de ceba trinxada un cop rossa posem la farina deixem fregir
una mica i possem la llet poc a poquet a conseguir la beixamel un cop feta ja
posem d’amunt els ous, i damunt el formatge retllat per gratinar .BON
PROFIT!!!!
Ummmm qué bó ����
ResponderEliminar