viernes, 4 de enero de 2013

RAP ESTOFAT AMB PATATES


Ingredients:

2 cuas de rap

700 grs de patates

200 grs de péssols

1 ceba grossa

3 grs d’all

3 tomaquets madurs

1 fulleta de llaurer

2 cullarades de vi negre

Oli d’oliva i sal

ELABORACIO.

Peleo les patates i talleules a daus com per verdura,En una cassola amb oli d’oliva un gotet mes o meing, sofregiu la ceba trinxada.Quan es començi a enrossir afegiu-hi els alls sencers i la fulla de llaurer, i uns minuts despres els tomáquets, pelats i picats finament,deixeo que es faci el sofregit, ja treieho els alls i la fulla de llaurer i incorporeho el vi negre i deixeo uns minuts, despresun cop evaporat el vi, ja poseo el rap 3 gots d’aigua amb el foc a minim deixarem coure tot junt, ja poseho la sal, les patates i els pessols cap a coure, poseo al cap d’una estona algo mes d’aigua dons per obtener mes suquet, i un cop fet servir ben calent, aquet plat esta molt bé si l’acompanyeo d’una mica d’all i oli li dona un toc personalment fantástic, si mes no encara que sigui 1 cullaradeta que podeu barrejar dins.BONA CUINA!!!!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario