Ingredients:
2 cuas de rap
700 grs de patates
200 grs de péssols
1 ceba
grossa
3 grs d’all
3 tomaquets
madurs
1 fulleta de llaurer
2 cullarades de vi negre
Oli d’oliva i sal
ELABORACIO.
Peleo les patates i talleules a daus com per verdura,En una
cassola amb oli d’oliva un gotet mes o meing, sofregiu la ceba trinxada.Quan es
començi a enrossir afegiu-hi els alls sencers i la fulla de llaurer, i uns
minuts despres els tomáquets, pelats i picats finament,deixeo que es faci el
sofregit, ja treieho els alls i la fulla de llaurer i incorporeho el vi negre i
deixeo uns minuts, despresun cop evaporat el vi, ja poseo el rap 3 gots d’aigua
amb el foc a minim deixarem coure tot junt, ja poseho la sal, les patates i els
pessols cap a coure, poseo al cap d’una estona algo mes d’aigua dons per
obtener mes suquet, i un cop fet servir ben calent, aquet plat esta molt bé si
l’acompanyeo d’una mica d’all i oli li dona un toc personalment fantástic, si
mes no encara que sigui 1 cullaradeta que podeu barrejar dins.BONA CUINA!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario