viernes, 4 de enero de 2013

CREMA DE CRANC


possar unes 4 0 5 gambetes pelades previament bullides com a toc mes personal. Ingredients:

400 grs de crancs

1 pastanaga

1 ceba

1 porro

4 grs d’all

2 tomaquets madurs petits

1 litre de fumet de peix

1 copa de coñac

50 grs de mantega

75 grs d’arròs

Pebre blanc

Crema de llet

ELABORACIO:

Comenceu fent enrossir amb mantega les verdures, ben netes tellades a la juliana.Quan serán rosses, hi afagireu els crancs, i els deixareo ofegar, i tot seguit els flamejareu,hara afegiu el fumet de peix i quan arrenqui el bull tireu l’arròs que ha de bullir 20m .Passat aquet tempsho bateu amb el batedor a la mateixa olla ho paseu per el colador xinés i o torneo al foc perque adquereixi la consistencia que desitjem, comprobeo el punt de sal i poseo el toc de pebre al gust.Amb la crema de llet que posareu li donará vistuositat i untuisitat oportuna, si voleu mes suavitat a la crema només cal possar una mica més

Aquesta crema també admet de ser preparada amb gambes en combte de crancs, podeu acompañar amb pa fregit a dauets.
 
 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario