possar
unes 4 0 5 gambetes pelades previament bullides com a toc mes personal. Ingredients:
400 grs
de crancs
1
pastanaga
1 ceba
1 porro
4 grs
d’all
2
tomaquets madurs petits
1 litre
de fumet de peix
1 copa
de coñac
50 grs
de mantega
75 grs
d’arròs
Pebre
blanc
Crema
de llet
ELABORACIO:
Comenceu
fent enrossir amb mantega les verdures, ben netes tellades a la juliana.Quan
serán rosses, hi afagireu els crancs, i els deixareo ofegar, i tot seguit els
flamejareu,hara afegiu el fumet de peix i quan arrenqui el bull tireu l’arròs
que ha de bullir 20m .Passat aquet tempsho bateu amb el batedor a la mateixa
olla ho paseu per el colador xinés i o torneo al foc perque adquereixi la
consistencia que desitjem, comprobeo el punt de sal i poseo el toc de pebre al
gust.Amb la crema de llet que posareu li donará vistuositat i untuisitat
oportuna, si voleu mes suavitat a la crema només cal possar una mica més
Aquesta
crema també admet de ser preparada amb gambes en combte de crancs, podeu
acompañar amb pa fregit a dauets.
No hay comentarios:
Publicar un comentario