viernes, 4 de enero de 2013

CANELONS ARREBOSSATS


Ingredients;
12 plaques de canelons
250 grs de carn picada de porc
250 de carn picada de vedella
2 tomaquets
1 ceba de figueres
2 ous
Farina de galeta
Oli sal
ELABORACIO:
Poseo a bullir els fulls de pasta fins que estiguin al punt fetes, apart feu un sofregit amb la ceba i el tomáquet, quan estigui fet, i afegiu tota la carn picada(vedella i porc)deixeo que la carn agafi un bon coloret, pero no molt mes dons quedaría aixuta,llest aquet farciment poseu-lo damunt els fulls de canelons i enrotllar.Bateu els ous i en un plat a part, tingueo la farina de galeta i quan haigi-ho passat a tots fregiulos amb oli ben abundant i calent.Un cop aneu fregint sempra poseho un paper de cuina per anar absorvint l’oli del fregir.los, acompanyeula amb una bona amanida variada fresca i quedará fantástic ESPERO QUE OS AGRADI!!!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario