SUGERENCIES:Aquet plat també es pot utilitçar amb qualsevol
peix d’escata com.besuc,daurada,pagel i queda també molt bé-BON PROFIT!!!!
Ingredients:
1 kg de cargols
1 os de pernil
1 fulla de llorer
1 parellet de fulles de farigola
1 bitxo
2 cebes
4 cullarades de tomáquet triturat
1 cullera de farina
1 cabessa d’all
Julivert, ametlles avellanes, pets de monja
Sal i oli
1 trocet de xoriçet ibéric i 120 grs de cansalada ibérica
Un gotet de vi blanc
ELABORACIO:
Primer de tot bullirem els cargols en una cassola durant ¾ i
40 minuts amb l’òs de pernil salat, la
fulla de llaurer, el brot de farigola, 2 bitxos i sal.Mentre es van bullint els
cargols,, preparem
el sofregit, preferiblement en cassola de fang amb una mica
d’oli anirem possant les cebes al asser
quelcom rossa uns trossets de xorís i la cansalada després el tomáquet i
despres el vi blanc a la estoneta ja
posarem la picada d’ametlles avellanes i 4 pets de monja i un ratjet d’aigua
dins remenem bé i deixarem a foc molt lent junt amb els cargols dins 20 minuts
mes.QUE DISFRUTEO!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario