viernes, 4 de enero de 2013

CIGRONS ESTOFATS AMB SEPIA


SUGERENCIES:Aquet plat també es pot utilitçar amb qualsevol peix d’escata com.besuc,daurada,pagel i queda també molt bé-BON PROFIT!!!!

 

Ingredients:

1 kg de cargols

1 os de pernil

1 fulla de llorer

1 parellet de fulles de farigola

1 bitxo

2 cebes

4 cullarades de tomáquet triturat

1 cullera de farina

1 cabessa d’all

Julivert, ametlles avellanes, pets de monja

Sal i oli

1 trocet de xoriçet ibéric i 120 grs de cansalada ibérica

Un gotet de vi blanc

ELABORACIO:

Primer de tot bullirem els cargols en una cassola durant ¾ i 40 minuts amb l’òs  de pernil salat, la fulla de llaurer, el brot de farigola, 2 bitxos i sal.Mentre es van bullint els cargols,, preparem

el sofregit, preferiblement en cassola de fang amb una mica d’oli anirem possant les cebes  al asser quelcom rossa uns trossets de xorís i la cansalada després el tomáquet i despres el vi blanc  a la estoneta ja posarem la picada d’ametlles avellanes i 4 pets de monja i un ratjet d’aigua dins remenem bé i deixarem a foc molt lent junt amb els cargols dins 20 minuts mes.QUE DISFRUTEO!!!!
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario