viernes, 4 de enero de 2013

EMPANADA DE TONYINA DE CASA


Ingredients:
2 bases de pasta de full fresca
1 pebrot verd
1 pebrot vermell mitxá
1 ceba de figueres  grossa
2 tomáquets madurs
4 ous
2 llaunes de tontina amb oli verga
Oli doliva sal i pebre negre.

ELABORACIO:
Ben netes posseo les verdures a escalibar a mitxa altura del forn.Un cop cuites telleu petites i reserveules en un bol.A part haureo bullit els ous uns 12 m treieu closca i piqueo petit i els afegiu al bol on teniu les verdures,. On abucareo tambe la tonyinaPoseo sal i pebre al gust i un raiget d’oli.Agafeu hara una de las bases de pasta de full i esteneula damunt d’un full de paper d’alumini,i cobriula amb el farcit, tapeo amb l’altra base de pasta, tanque-ho per els cantons amb una forquilla i pinteu.ho tot amb el rovell d’ou.Pose.ho al forn a una tem de 180 ºc i possarla fins que estigui dauradeta.BONISIMA!




No hay comentarios:

Publicar un comentario