viernes, 4 de marzo de 2011

UN PASSTIS DE MACARRONS I XAMPINYONS

INGREDIENTS:
250grs de macarrons
100grs de gruyère
100 grs parmesá retllat
100 grs de pernil dolç
100grs xampinyons
4 ous
1/4 llet
1 cullarada de farina
75 grs mantega
sal i pebre
PREPARACIO:
Bullir els macarrons escorra i barrejals amb la mitad de la mantega, el pernil tallat a trossets, el gruyère, el parmesaá i les yemas d'ou batudes,possa sal i pebre i afegeix les clares muntades.Posso amb un motllo untat amb mantega i coure en el forn a bany maria, durant aprox 45 m.Netega els xampinyons, tallals a trossets i i refogals amb la mantega a foc suau;Afegeix la farina removent continuament, coula i afegeix la lllet,durant 10 m remenant.Desmotlla el passtis de macarrons y cubreix amb la salsa de xampinyons molt calent.Es una pasada de bó!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario