viernes, 4 de marzo de 2011

PATATES FARCIDES DE BACALLA

INGREDIENTS:
8 patates de la mateixa mida mes o meing
200 grs de bacallá desalat
1 fulla de llaurer
2 cullarades de crema de llet
1 bon raig de vi blanc
2 yemes d'ou
1 clara d'ou
sal
50 grs aprox de formatge emmental ratllat
PREPARACIO:
Renta les patates, i posales a bullir,quan estiguin cuites(comprova amb un punxot).En una cassoleta amb oli possa el bacalla,llaurer i vi, tapa i 1/2 got d'aigua i tapa deixant coure a foc lent, i apartar de moment.pela les patates i partinles per el mitx, treu totes les pulpes i xafales amb una forquilla,afegeix les pulpes de les patates a la cassoleta amb el bacalla que de nou possem al foc minim, i possas les yemes d'ous, la crema de llet i la clara d'ou batuda a punt de neu,ves remenant fins la cocció, un cop fred ompla les patates de la masa i possa el formatge demunt per gratinar 10 minuts BONA CUINA!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario