domingo, 20 de febrero de 2011

Lasanya de pollastre


Ingredients:
6 plaques de lasanya
sal /pebre negre
100 grs de formatge dur retllat
Margarina
Per el farcit:3 cullarades d'oli, 1 cebba groseta a talls molt petits100 grs de bacon molt picat,2 cullarades de farina2 tomaquets madurs (escaldats)250grs de pollastre (pot ser bullit, encara que recomano reserveho un dia que tingueo de rostit)4 cullarades de tomaquet fregit
Per la beixamel:65 grs aprox de mantega
2 cullarades soperas de farina
un polset de nou moscada i 1/4 de litre de llet
En una paella fes el sofregit de la ceba a foc molt lent, quan esta brillant posa el bacon desmigat, i als dos minuts, posa la farina i remenant retira del foc,posa el pollastre molt desmigat,el tomaquet escaldat xafat i el tomaquet fregfit, sal i pebre, i remenan lentament durant 15 m aprox, reservaBull las plaques de lasanya amb una cullaradeta d'oli i sal al dente i despres refredales,per la beixamel en un pot fon la mantega, posa la farina, punt de sal, nou moscada i ves remenant una micaposa la llet bent calenta que haigi bullit, fins conseguir la cremositat de la beixamel.En una plata de forn posa una petita cantitat del sofregit de mescla, i damunt una plaque de lasanya, torna amb el sofregit i per ultim cubreix de nou amb la plaque de lasanya,possa la beixamel damun cubrint i formatge retllat, ja es pot possar al forn a una temperatura de 180º 30 m aprox fins estar torradeta.Bon profit!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario