domingo, 20 de febrero de 2011

Carn rostida amb prunes pinyons torrats i pressec al meu estil


Ingredients:1 cap de llom aprox 1 kg (4 a 6 persones)
6 cebas grossas
2 cabessas d'alls
un bon raig de vi blanc sec
un pols de canyella
sal  i pebre
500 ml d'oli verge
250 grs de prunes
250 grs de pinyons
5 tomaquets madurs
5 talls de pressec amb almivar
Per la preparacio:
Primer el cap de llom al tallarem de manera que quedin daus de 5 cms aprox i salpebrem, en una cassola ja posem l'oli, i roseja els tacos de carn, ben rossos, retira, i amb el mateix oli, sofregeix la ceba a trossets petits,possa les dents dels alls i el tomaquet a trosets, i fes una remanada a tot durant 10 munuts, despres afegeix la carn rossa remena, i possa 1/2 vas d'aigua i a foc lent que vaigi couent i remenant de tant en tant, a un promix de 30 minuts i possarem el raig de vi sec, i seguir remenant de tant en tant afegint petites miquetes d'aigua, la coccio será de un promix de 3 horas, en una paella dora els pinyons i ja afegeix, les prunes i el pressec a talls juliana, l'ultim toc de 15 minuts será al forn a temp 160 º

Nota personal(aquet plat es laboriós, i  necesita constancia, la tinc dels avis, i guardo molt bon record, dons sempre ha sigut un exit, indicat per a festes,i  poguer quedar molt bé!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario