sábado, 1 de octubre de 2011

Paté de fetge al conyac

Ingredients:
6 cullarades de mantega, 1 ceba grossa,(tallada juliana) 500grs de fetge de pollastre 1 cullaradeta de sal,5 grans de pebre negre sencer, 2 cullaradetes de farigola en pols, 3 cullaradas de conyac o inclús Armanyac queda molt bé
Per elaborar: Desfés la mitat de la mantega a foc lent i afegeix la ceba, fins que quedi brillant, afegir els fetges de pollastre anar remenant fins que quedin cuits (no torrats)i deixem refredar, després barrejar les herbes i turmicsar,hara ja el conyac i remenar bé, passar a un motllo i  desmotllar quan estigui ben fred.

1 comentario:

  1. Hola Rosa, mira no se si coneixes la Pizzeria Estrac, de Caldetes, la porten el meu Germa Bernat Borras i la Anna Biarnau, la filla de la Emma i el Joan, que abans tenien el Restaurant Emma, molt aprop de l'estacio, no se si els coneixes, jo soc de cabrera de mar.

    oriol borras

    ResponderEliminar