viernes, 24 de diciembre de 2010

POLLASTRE A LA CASSOLA AMB ANOUS




Ingredients: 4 cuarts de pollastre
250 oli verge
200grs anous
400 grs de cebes
Alls secs 125 grs
Suc de una llimona
4 tomaquets petits madurs
Herbes de Provenza (Minim)
250 ml de vi blanc
En una cassola amb l’oli rosejarem el pollastre, el treurem i en el mateix oli
 possarem la ceba un
cop cuita,possarem els alls retllats, deixem cogui i despres el tomaquet
a trossets, anem rosejant,
fins que possarem el vi i deixarem evaporar una estona de 5 a 10 m posarem
el pollastre que em rosejat i li donarem uns volts a ferxup xup i posarem
al forn a 180* 25 minuts posarem  el suc de la llimona i les anous per decoració
del plat jo hi poso talls fins de taronja fregida amb un toc de pols de julivert
espero os agradi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario