Ingredients:
2 pebrots
vermells
8
esparrecs verds
2 cebes
2
alberginies
4
patates
10
tiges de cebollí
1
tomáquet
Oli,Sal,i
pebre
ELABORACIÓ:
Netegeu
bé les verdures.Tot seguit en una plata untada amb oli,poseu al forn La ceba la
alberginia el pebrot i la patata(amb la pell com les altres verdures que
pelareu un cop fetes,aprox 20 minuts fins ser tobes a una temperatura de 180
ºdespres salpebrerem ja posarem els
esparrecs fins que tinguin un color dauradet,ja pasem a pelar les verdures un
cop fredes.les patates es tallen cilíndricas de 2 cms aprox ja directament a la
plata on al final escalfarem ja acabades sobre la patata,posem pebrot damunt
patata,hara alberginia,patata damunt i per sobre els esparrecs amb unes tiretes
de pebrot posem oli verge i ja podem escalfar al forn fins el moment de
servir.Bon Profit!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario